Over ons

Na jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche liepen wij bijna dagelijks tegen verweerde en vervuilde kozijnen aan die wij niet schoon kregen. We hebben hier research naar gedaan en hebben hier een oplossing voor gevonden. Wij kunnen nu kunststof en aluminium kozijnen reinigen en polijsten met een unieke nano coating met als resultaat dat ze weer als nieuw zijn.

“Om de levensduur te verlengen brengen wij een professionele nano coating aan die verwering tegengaat waardoor uw kozijnen als nieuw blijven omdat het vuil zich niet laat hechten zodat ze heel makkelijk te onderhouden zijn..”


ONZE VISIE

In de bouw van panden en woningen word steeds vaker kunststof & aluminium gebruikt voor ramen, kozijnen en wanden i.p.v. hout en/of steen. Kunststof en aluminium hebben een lange levensduur, maar verweerd door weer en wind. In onderhoud is kunststof & aluminium goedkoper maar om het representatief te houden/krijgen, is onderhoud noodzakelijk. Specialistischcoaten.nll is de specialist om verweerd kunststof & aluminium te beschermen c.q. in nieuw staat terug te brengen waardoor het pand weer representatief is en door speciale nano coating langer nieuw blijft.

ONZE MISSIE

Woningen en panden reinigen en beschermen voor het behoud van een representatieve uitstraling. Binnen Nederland een belangrijke speler worden middels franchisenemers die kwalitatief diensten en producten leveren waardoor opdrachtgevers weer trots zijn, blijven en worden op hun woning/pand.